Наслов:

КОНЦЕРТОТ НА МИНА ВО СКОПЈЕ


Издадено на: 01.08.1964
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6393 | Страна: 4


Клучни зборови:
1964 Ѓоко Георгиев Мина

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат