Наслов:

НЕЗАБОРАВНА ВЕЧЕР СО ВОКАЛНИОТ КВАРТЕТ „ГОЛДЕН ГЕЈТ“


Издадено на: 31.07.1964
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6392 | Страна: 4

Учесници:
Вокален квартет „Голден гејт“,

Клучни зборови:
1964 Вокален квартет Голден гејт Ѓоко Георгиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат