Наслов:

„ВИСОКОФРЕКВЕНТНИ“ НАСТАПИ НА МАТ КОЛИНС ВО СКОПЈЕ


Издадено на: 30.07.1964
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6391 | Страна: 4

Учесници:
Мат Колинс, ансамбл гитари „Црвени корали“, вокална група „Јека“

Клучни зборови:
1964 Ѓоко Георгиев Јека Мат Колинс Црвени корали

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат