Наслов:

ТРИ ПОЗНАНСТВА


Издадено на: 31.05.1964
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 6331 | Страна: 7

Програма:
Опера „Травијата“ од Џузепе Верди
Учесници:
Скопска опера; вокални солисти: Стојан Ганчев и Ѓорѓи Томов, Бугарија; Руслан Рајчев - диригент, Бугарија

Клучни зборови:
1964 Владо Чучков Ѓорѓи Томов Руслан Рајчев Скопска опера Стојан Ганчев Травијата Џузепе Верди

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат