Наслов:

ДЛАБОКИ ТРАДИЦИИ НА РОМАНСКОТО МУЗИЧКО ТВОРЕШТВО


Издадено на: 31.05.1964
Автор: К. Г.
Периодика: Нова Македонија
Број: 6331 | Страна: 6


Клучни зборови:
1964 Јон Думитреску Романско музичко творештво Томислав Зографски Фантазија корале

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат