Наслов:

ДВЕ ИНТЕРЕСНИ ФЕСТИВАЛСКИ ПРИРЕДБИ


Издадено на: 26.05.1964
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6326 | Страна: 4


Клучни зборови:
1964 Детски песни 64 Ѓоко Георгиев Фестивал на Словенечка забавна песна

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат