Наслов:

НА ТЕМА: ИМПРОВИЗАЦИЈА


Издадено на: 19.05.1964
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6319 | Страна: 4

Забелешка:
Се зборува за телевизиски емисии од Белград и Љубљана

Клучни зборови:
1964 Антон Марти Вечерва импровизираме Ѓоко Георгиев Иванка Кратевац Импровизација Херб Гелер Џими Станиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат