Наслов:

ФЕСТИВАЛ ШТО НЕ ГО ДОСТАСА ПРОСЕКОТ


Издадено на: 10.05.1964
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6310 | Страна: 6


Клучни зборови:
1964 Белградска пролет Ѓоко Георгиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат