Наслов:

ПОБЕДНИК ИТАЛИЈА


Издадено на: 24.03.1964
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6265 | Страна: 4

Забелешка:
Коментар на неколку телевизиски емисии

Клучни зборови:
1964 Арсен Дедиќ Ѓиљола Чинквети Ѓоко Георгиев Загрепски танцов оркестар на Миљенко Прохаска Загрепски џез квартет Јелена Јечменица Лос ти ен то Љубивое Видосављевиќ Сенка Велетанлиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат