Наслов:

КОНЦЕРТ НА ВАСА БЕЛОШЕВИЌ И ВОКАЛНИТЕ СОЛИСТИ


Издадено на: 07.03.1964
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6248 | Страна: 4

Учесници:
Квинтетот на Васа Белошевиќ; вокални солисти: Гордана Руњајиќ, Славко Лалиќ, Живан Сарамандиќ, Аница Зубовиќ
Забелешка:
нема програма

Клучни зборови:
1964 Аница Зубовиќ Васа Белошевиќ Гордана Руњајиќ Ѓоко Георгиев Живан Сарамандиќ Квинтет Славко Лалиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат