Наслов:

КОНЦЕРТ НА МУЗИЧКАТА МЛАДИНА НА СКОПЈЕ


Издадено на: 05.03.1964
Автор: Н.Н.
Периодика: Нова Македонија
Број: 6246 | Страна: 5

Учесници:
Хорот на Скопската опера
Забелешка:
нема програма

Клучни зборови:
1964 Музичка младина Хор на Скопската опера

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат