Наслов:

ИВАН ПЕТРОВ (СССР)


Издадено на: 20.02.1964
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 6232 | Страна: 4

Програма:
Дела од Лудвиг ван Бетовен, Франц Шуберт, Јоханес Брамс, Роберт Шуман
Учесници:
Иван Петров - бас, СССР; Семјон Стучевски - пијано

Клучни зборови:
1964 Владо Чучков Иван Петров Јоханес Брамс Лудвиг ван Бетовен Роберт Шуман Семјон Стучевски Франц Шуберт

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат