Наслов:

БЛЕДИ ЦВЕТОВИ НА МУЗИЧКАТА САМОДЕЈНОСТ


Издадено на: 02.02.1964
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6214 | Страна: 4


Клучни зборови:
1964 Ѓоко Георгиев тадиционална музичка ревија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат