Наслов:

НАЈИНВЕНТИВНИ АРАНЖМАНИ


Издадено на: 18.01.1964
Автор: Мето Петровски
Периодика: Нова Македонија
Број: 6199 | Страна: 6

Програма:
Забавна музика
Учесници:
вокални солисти: Ана Стефиќ, Иво Робиќ, Габи Новак, Сенка Велетанлиќ-Петровиќ, Арсен Дедиќ, Звонко Шпишиќ, квартетот „4М“
Забелешка:
За Фестивалот на забавни мелодии „Загреб 64“

Клучни зборови:
1964 Ана Стефиќ Арсен Дедиќ Габи Новак Загреб 64 Звонко Шпишиќ Иво Робиќ Мето Петровски Сенка Велетанлиќ-Петровиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат