Наслов:

НА РАСПАЌЕ


Издадено на: 17.10.1963
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6110 | Страна: 4


Клучни зборови:
1963 Ѓоко Георгиев Опатија

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат