Наслов:

„ОПАТИЈА 63“-НОВО РАЗОЧАРУВАЊЕ?


Издадено на: 13.10.1963
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6106 | Страна: 6

Учесници:
Забавниот оркестар на Радио Сараево; Танцовиот оркестар на Радиотелевизија Загреб

Клучни зборови:
1963 Александар Кораќ Ангел Миладинов Арсен Дедиќ Далмација Дуо ДЕ Душан Јакшиќ Ѓоко Георгиев Забавниот оркестар на Радио Сараево Марино Нардели Опатија Радмила Караклаиќ Танцовиот оркестар на Радиотелевизија Загреб

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат