Наслов:

ТРИОТО ДЕ САНТА КРУЗ


Издадено на: 21.07.1963
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6020 | Страна: 2

Програма:
Песни од Шпанија и Латинска Америка
Учесници:
Трио де Санта Круз, Шпанија;

Клучни зборови:
1963 Ѓоко Георгиев Трио де Санта Круз

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат