Наслов:

СЕТИВНИ ПЕАЧКИ ИСКАЖУВАЊА


Издадено на: 21.07.1963
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 6020 | Страна: 6

Програма:
Јелиќ, Бах, Хендл, Монтеверди, Дуранте, Брамс, Мусоргски, Папандопуло, Де Фалја,
Учесници:
Мариана Радев, Дарко Лукиќ

Клучни зборови:
1963 Бах Брамс Дарко Лукиќ Де Фалја Дуранте Јелиќ Мариана Радев Монтеверди Мусоргски Охрид Охридско лето Папандопуло Света Софија Хендл

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат