Наслов:

СПОКОЈНО МУЗИЦИРАЊЕ


Издадено на: 19.07.1963
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 6018 | Страна: 2

Програма:
Дела од Георг Фридрих Хендл, Јохан Себастијан Бах и др.
Учесници:
Берлинско камерно трио, Германија (Јута Вулпиус, Густав Шмал, Ханс Пишнер)

Клучни зборови:
1963 Берлинско камерно трио Владо Чучков Георг Фридрих Хендл Густав Шмал Јохан Себастијан Бах Јута Вулпиус Ханс Пишнер

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат