Наслов:

СЕ Е СПРЕМНО ЗА ФОЛКЛОРНИОТ ФЕСТИВАЛ


Издадено на: 10.07.1963
Автор: Г. Гоџоски
Периодика: Нова Македонија
Страна:

Забелешка:
За фестивалот „Охридско музичко лето 63“

Клучни зборови:
1963 Атанас Снегаров Гоџоски КУД Бранко Цветковиќ КУД Веселин Маслеша КУД Кочо Рацин КУД Милица Павлиќ-Ката КУД Светозар Марковиќ КУД Франце Маролт ОКУД Будо Томовиќ Охридско музичко лето 63

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат