Наслов:

БУГАРСКИОТ ЗАБАВЕН АНСАМБЛ „МЕЛОДИЈА“


Издадено на: 09.07.1963
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 6007 | Страна: 4

Учесници:
Ансамбл „Мелодија“, Бугарија; вокални солисти: Марија Ќосева, Емил Димитров

Клучни зборови:
1963 Ансамбл Мелодија Ѓоко Георгиев Емил Димитров Марија Ќосева

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат