Наслов:

ЗАБАВНИОТ АНСАМБЛ „МЕЛОДИЈА“ ВО СКОПЈЕ


Објавено на: 06.07.1963
Автор: Драгослав Ортаков
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Шансони и забавни мелодии.
Учесници:
Бугарски забавен ансамбл „Мелодија"; солисти: Марија Косева, Емил Димитров

Клучни зборови:
Радио Скопје Забавни мелодии Драгослав Ортаков Емил Димитров 1963 шансони Мелодија Марија Косева

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат