Наслов:

ПОЗДРАВУВАМЕ ЕДЕН НАСТАП


Издадено на: 08.06.1963
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5976 | Страна: 1

Учесници:
Танцов оркестар на Радио Нови Сад, Србија; Стеван Радосављевиќ - диригент, Србија; вокални солисти: Мира Губиќ-Степановиќ, Лилјана Петровиќ, Мирјана Стилиповиќ, Иштван Борош, Ратко Бошковиќ, Стеван Зариќ

Клучни зборови:
1963 Богдан Димитриевиќ Ѓоко Георгиев Иштван Борош Лилјана Петровиќ Мира Губиќ-Степановиќ Мирјана Стилиповиќ Ратко Бошковиќ Стеван Зариќ Стеван Радосављевиќ Танцов оркестар на Радио Нови Сад

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат