Наслов:

БУГАРСКИОТ АНСАМБЛ „МЕТРОНОМ 63“


Издадено на: 05.05.1963
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5942 | Страна: 6

Програма:
Италијански канцони и балади
Учесници:
Ансамбл „Метроном 63“, Бугарија; солисти: Салваторе Маргалио, Антонио Фурнаре, Мадалена Рики

Клучни зборови:
1963 Антонио Фурнаре Ѓоко Георгиев Мадалена Рики Метроном 63 Салваторе Маргалио

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат