Наслов:

ТОМА ПРОШЕВ: „ПАЈАЖИНА“


Издадено на: 28.04.1963
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 5937 | Страна: 6

Програма:
Опера „Пајажина“ од Тома Прошев
Учесници:
Риечка оперска куќа, Хрватска;

Клучни зборови:
1963 Владо Чучков Пајажина Риечка оперска куќа Тома Прошев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат