Наслов:

АЛЕКСАНДАР ЏАМБАЗОВ: АФИНИТЕТИ И ЗА ОПЕРЕТСКО-РЕВИЈАЛНА КОМПОЗИЦИЈА


Објавено на: 28.04.1963
Автор: О.
Периодика: Нова Македонија
Број: 5937 | Страна: 6


Клучни зборови:
Забавна музика Александар Џамбазов 1963

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат