Наслов:

ТОМА ПРОШЕВ


Издадено на: 21.04.1963
Автор: К.Г.
Периодика: Нова Македонија
Број: 5930 | Страна: 6

Забелешка:
Портрет на композиторот

Клучни зборови:
1963 Пајажина Тома Прошев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат