Наслов:

МЕСТО ЗА НОВИТЕ ПЕАЧИ


Издадено на: 12.04.1963
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5921 | Страна: 5

Учесници:
Виолета Крнчева, Марија Арсова, Захаринка Вртановска, Емилија Јовановиќ, Николина Алексова, Миодраг Стојановиќ, Трајче Веселинов, Шабан Стефан, Зоран Милосавлевиќ
Забелешка:
нема програма

Клучни зборови:
1963 Виолета Крнчева Ѓоко Георгиев Емилија Јовановиќ Захаринка Вртановска Зоран Милосавлевиќ Марија Арсова Миодраг Стојановиќ Младите пеат Николина Алексова Трајче Веселинов Шабан Стефан

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат