Наслов:

ПЕТРЕ БОГДАНОВ-КОЧКО: ДВЕ ЗБИРКИ НА СОЛО ПЕСНИ


Издадено на: 31.03.1963
Автор: К.Г.
Периодика: Нова Македонија
Број: 5909 | Страна: 6


Клучни зборови:
1963 Петре Богданов Кочко соло песни

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат