Наслов:

БЛАГОЈА ИВАНОВСКИ: ЦИКЛУС „ИСТОРИСКИ ПОЕМИ“


Издадено на: 24.03.1963
Автор: К.Г.
Периодика: Нова Македонија
Број: 5902 | Страна: 6


Клучни зборови:
1963 Благоја Ивановски Историски поеми

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат