Наслов:

ТОДОР СКАЛОВСКИ: „КОМПОНИРАМ БАЛЕТСКА МУЗИКА“


Издадено на: 10.03.1963
Автор: К. Гавриш
Периодика: Нова Македонија
Број: 5888 | Страна: 8


Клучни зборови:
1963 Гавриш Тодор Скаловски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат