Наслов:

НА МУЗИЧКО РАСПАЌЕ


Издадено на: 20.01.1963
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5839 | Страна: 8


Клучни зборови:
1963 Болеро во ноќта Ѓоко Георгиев Елегија Загреб 63 Милионер На перничето глава Платно бои кист и твист

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат