Наслов:

КОНЦЕРТОТ НА ДУБРОВКА ТОМШИЌ


Издадено на: 24.12.1962
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 5813 | Страна: 4

Учесници:
Дубравка Томшиќ - пијано
Забелешка:
нема програма

Клучни зборови:
Владо Чучков Дубравка Томшиќ

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат