Наслов:

Е. ПАКОВСКА-ЏУЛИЕТА Т. ШУЛЕВСКИ – РОМЕО


Издадено на: 11.11.1962
Автор: Тихо Титизов
Периодика: Нова Македонија
Број: 5771 | Страна: 8

Програма:
Балет „Ромео и Јулија“ од Сергеј Прокофјев
Учесници:
солисти: Елпида Паковска, Тони Шулевски

Клучни зборови:
Елпида Паковска Ромео и Јулија Сергеј Прокофјев Тихо Титизов Тони Шулевски

Оригинален извадок: