Наслов:

ОСМИСЛЕНОСТ НА ЕДНО ПОСТОЊЕ


Издадено на: 04.11.1962
Автор: Тихо Титизов
Периодика: Нова Македонија
Број: 5765 | Страна: 8

Програма:
Балет „Ромео и Јулија“ од Сергеј Прокофјев
Учесници:
Перица Масларовски, Екрем Хусеинов, Александар Стојановиќ, Тони Шулевски, Вера Бранѓолица, Емилија Џипунова, Елица Поповска, Марин Црвенов

Клучни зборови:
Александар Стојановиќ Вера Бранѓолица Екрем Хусеинов Елица Поповска Емилија Џипунова Марин Црвенов Перица Масларовски Ромео и Јулија Сергеј Прокофјев Тихо Титизов Тони Шулевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат