Наслов:

„ОПАТИЈА“ СЕ ПОВТОРУВА…


Издадено на: 14.10.1962
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5743 | Страна: 8


Клучни зборови:
Влатковиќ Готовац Ѓоко Георгиев Јевремовиќ Опатија Солзите во ветрот Средбата Твојата слика фествал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат