Наслов:

ЗА МУЗИЧКИТЕ ПРИРЕДБИ ВО ЛЕТНИОТ ПЕРИОД


Објавено на: 10.09.1962
Автор: Драгослав Ортаков
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Забелешка:
Прво Охридско музичко лето, 1962 г.

Клучни зборови:
Радио Скопје Драгослав Ортаков 1962 Охридско музичко лето

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат