Наслов:

СО МНОГУ СРЦЕ И ШАРМ


Издадено на: 12.04.1962
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5560 | Страна: 5

Програма:
Песните „Историјата на една љубов“, „Оле - ча - ча - ча“, „Пепита де Мајорка“ и други
Учесници:
Трио „Санта Круз“

Клучни зборови:
Ѓоко Георгиев Историјата на една љубов Луис Мигел Оле - ча - ча - ча Пепе Пепита де Мајорка Санта Круз

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат