Наслов:

ДЕБИ НА ГОЛЕМИОТ ЗАБАВЕН ОРКЕСТАР НА РАДИО -СКОПЈЕ


Издадено на: 31.03.1962
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 5548 | Страна: 4

Забелешка:
Да се замени сликата

Клучни зборови:
Владо Чучков Забававен оркестар Радио Скопје

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат