Наслов:

КОНЦЕРТ НА ВОКАЛНИОТ КВАРТЕТ „МАЊИФИКО“


Објавено на: 20.02.1962
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5509 | Страна: 4

Програма:
Јужно-американска музика
Учесници:
Вокален квартет „Мањифико“

Клучни зборови:
Јужно-американска музика Ѓоко Георгиев Вокален квартет Мањифико Невена Арсова Панче Кочевски Крсте Таушанов

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат