Наслов:

СВЕТЛИНИ И СЕНКИ НА ЕДНА ЕСТРАДА


Издадено на: 06.02.1962
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5495 | Страна: 4

Учесници:
Група „Естрада“, Р. Хрватска; солисти: Марко Новосел, Вице Вуков; дуетот „Б-Б“
Забелешка:
нема програма

Клучни зборови:
Вице Вуков дуетот Б-Б Ѓоко Георгиев Естрада Марко Новосел

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат