Наслов:

НЕИСПОЛНЕТИ ОЧЕКУВАЊА : НА МУЗИЧКАТА РЕВИЈА ВО ХАЛАТА НА СКОПСКИ САЕМ


Издадено на: 31.01.1962
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5489 | Страна: 4

Учесници:
Александар Сариевски, Орде Тодоровски, Вања Лазарова, Гани Груби, Ѓорѓи Желчевски, Зафир Хаџиманов, квартет „А-Бе, Це-Де“
Забелешка:
нема програма

Клучни зборови:
Александар Сариевски Вања Лазарова Гани Груби Ѓоко Георгиев Ѓорѓи Желчевски Зафир Хаџиманов квартет А-Бе Це-Де Орде Тодоровски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат