Наслов:

УШТЕ ЕДНА БЛАГОДАРНОСТ


Издадено на: 04.12.1961
Автор: Владо Чучков
Периодика: Нова Македонија
Број: 5433 | Страна: 4


Клучни зборови:
Владо Чучков Зина Креља јубилеи

Оригинален извадок: