Наслов:

СЕЛЕКЦИЈА, ИЗВЕДБА И НАГРАДУВАЊЕ НА КОМПОЗИЦИИТЕ (ОПАТИЈА РЕПРЕЗЕНТАТИВНА ЕСТРАДА)


Издадено на: 12.11.1961
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5412 | Страна: 8


Клучни зборови:
Ѓоко Георгиев Опатија фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат