Наслов:

ВКУС, МЕРКА И КВАЛИТЕТ


Издадено на: 07.08.1961
Автор: Тихо Титизов
Периодика: Нова Македонија
Број: 5315 | Страна: 4

Учесници:
нсамбл „Естрада“, Москва: Наталија Тиуленова - пијано, Владимир Бесфамилнов - хармоника, Трио бандуристки Пилипенко, Лисаковскаја и Пархоменко, Борис Добрин - бас, вокален дует Шмига-Каширскиј и други

Клучни зборови:
Борис Добрин Владимир Бесфамилнов Естрада Каширски Лисаковскаја Наталија Тиуленова Пархоменко Пилипенко Тихо Титизов Шмига

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат