Наслов:

ПРОСЕЧНО И МАЛКУ ЗДОДЕВНО


Издадено на: 28.06.1961
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5275 | Страна: 4

Учесници:
Драган Живковиќ - хармоника, Хамза Половина - вокален солист, вокално трио од Гана, Вера Панчиќ - вокален солист

Клучни зборови:
Вера Панчиќ вокално трио од Гана Драган Живковиќ Ѓоко Георгиев Хамза Половина

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат