Наслов:

ПРВИ РЕВИСКИ ЗВУЦИ И СВЕТЛИНИ


Издадено на: 22.05.1961
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5238 | Страна: 4

Учесници:
вокални солисти: Лола Новаковиќ, Сенка Велетанлиќ, Тихомир Петровиќ, Христо Крстевски, Нина Спирова, Катица Ѓаконовска, Зоран Ѓеоргиев, Александар Сариевски, Блага Видец

Клучни зборови:
Александар Сариевски Блага Видец Ѓоко Георгиев Зоран Ѓеоргиев Катица Ѓаконовска Лола Новаковиќ Нина Спирова Сенка Велетанлиќ Тихомир Петровиќ Христо Крстевски

Оригинален извадок: