Наслов:

СОЛИДНИ РЕЗУЛТАТИ


Издадено на: 11.05.1961
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5227 | Страна: 4

Учесници:
КУД „Мирче Ацев“, Петар Лукиќ - гитара, вокални солисти: Душко Стојковски, Кременка Делибашева, Славка Терзиева, Данка Скачева, Нуридин Куниќ, Трајче Веселинов, Марија Петрова, Миодраг Станоевиќ, Мамура Бекирова

Клучни зборови:
Данка Скачева Душко Стојковски Ѓоко Георгиев Кременка Делибашева КУД Мирче Ацев Мамура Бекирова Марија Петрова Миодраг Станоевиќ Нуридин Куниќ Петар Лукиќ Славка Терзиева Трајче Веселинов

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат