Наслов:

РАСЦУТ НА АМАТЕРИЗМОТ : ПО ПОВОД НАСТАПОТ НА АНСАМБЛИТЕ НА КУД „МАКЕДОНКА“


Издадено на: 19.04.1961
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5207 | Страна: 4

Учесници:
КУД „Македонка“, Штип, вокален солист: Христо Крстевски

Клучни зборови:
Ѓоко Георгиев Македонка Христо Крстевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат