Наслов:

ЧЕКОРИ ШТО ВЛЕВААТ НАДЕЖ


Издадено на: 18.04.1961
Автор: Ѓоко Георгиев
Периодика: Нова Македонија
Број: 5206 | Страна: 4

Учесници:
солисти: Катица Ѓаконовска, Драган Стојниќ, Зоран Георгиев, вокален секстет „Јуниори“

Клучни зборови:
вокален секстет „Јуниори“ Драган Стојниќ Ѓоко Георгиев Зоран Георгиев Катица Ѓаконовска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат